AntyTemplariusze
Nie za bardzo rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Ci, którzy chcą deffa niech piszą a koordynator przypilnuje realizację jego zaleceń. Bo to chyba o to chodzi. Ja uważam że jeśli ktoś sobie sam nie radzi to jego problem. Można budować kryjówki i tak magazynować surowce. Chyba że ktoś niszczy naszego sojusznika wtedy to co innego. Pozdrawiam.
Witam sojusznikow i sojuszniczki, mam problem z jednym pasozytem ktory ostatnio zyc nie daje,podaje namiary i prosze o odpowiednie potraktowanie gada. Wypasiona(41/-90) Zajebista(42/-91) Nowiuska(42/-90) Z gory dziekuje
Nowy użytkownik
Witam. Mam problem z jednym gostkiem. Ostatnim razem nie udało mu się za dużo zrabować. Nie pisałem wcześniej, że mam z dziadem problem, bo od dłuższego czasu mi się nie naprzykrzał. Ale dziś znów zaatakuje. Jest to osada Brus (130/15). Z góry dziękuję za pomoc.
Witam wszystkich , mam problem niejaki Piotrus robi mi rozpierduche, prosze o odpowiednie potraktowanie agresora....jego namiary (41/-78) (42/-79) (42/-78) (43/-79) Dzieki i pozdrawiam